CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse voor een mooier figuur al na 1 behandeling*

Met een Cryolipolyse behandeling ben je binnen een half jaar verlost van overtollig vet op moeilijk te trainen plekken*. Denk aan het ‘zwembandje’ waar je maar niet vanaf komt, of bovenbenen die uit verhouding zijn met de rest van je figuur. Ook als je succesvol bent afgevallen maar nog niet tevreden over je verhoudingen, is cryolipolyse  de aangewezen oplossing.
Cryolipolyse is een wetenschappelijk erkende behandeling *. Met behulp van speciale verkoelende pads worden probleemzones zeer plaatselijk afgekoeld tot 4 graden Celsius. De vetcellen worden daardoor op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd door het lichaam, terwijl het omliggende weefsel geen nadelen ondervindt en gezond blijft.

Heeft Cryolipolyse ook nadelen?

Heeft cryolipolyse geen nadelen in vergelijking met andere manieren om af te vallen? In tegenstelling tot liposuctie worden de vetcellen bij een cryo-behandeling niet onmiddellijk verwijderd. Na de behandeling moet je dan ook drie tot zes weken geduld hebben voor je het eerste resultaat ziet. Na ongeveer drie behandelingen, in de loop van een half jaar, kun je optimaal resultaat verwachten. In die periode moet je voldoende drinken, zodat je lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Het overtollige vet blijft definitief weg, maar bij een ongezond leefpatroon is het altijd mogelijk dat je lichaam nieuwe vetcellen aanmaakt. Daarom moet je naast de behandeling zorgen voor voldoende beweging en een gezond eetpatroon.

De werking van Cryolipolyse!

Het is wetenschappelijk aangetoond dat vetcellen slechter opgewassen zijn tegen kou dan andere weefsels in ons lichaam. Je moet dan denken aan temperaturen lager dan 9 graden Celsius. De cryo-apparaten die worden gebruikt, hebben speciale pads waarmee een vetzone wordt ‘vastgepakt’ en ze plaatselijk ‘vet bevriezen’ tot 4 graden Celsius. De vetcellen beginnen daardoor met een natuurlijk afbraakproces en het lichaam zorgt zelf dat deze afvalstoffen afgevoerd worden.

* = De resultaten van de Cryolipolyse behandeling kunnen per persoon verschillen.