Gastenboek

Schrijf je ervaring in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 34.228.38.35 op.
Het is mogelijk dat uw tekst na controle wordt gepubliceerd.
Wij behouden het recht om de tekst te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren, als deze aanstootgevend kan zijn.
10 berichten.
Joelle schreef op augustus 31, 2017 om 3:05 pm:
Geweldige behandeling vandaag gehad van Meltem. Prijs-kwaliteitverhouding keurig in balans. Echt een onspanningsmoment. Dankjewel en tot ziens!
Anoniem schreef op januari 17, 2017 om 11:09 pm:
Ben begonnen met de Cryolipolyse, ben erg benieuwd naar het eind resultaat... ik heb er een goed gevoel bij en ben erg tevreden met de service. Schone en gezellige salon!
Corina schreef op december 28, 2016 om 9:06 pm:
Zeer tevreden over Meltem en alles wat ze te bieden heeft in haar salon. De Meta Therapie is een grote vondst, na een behandeling heb ik al zichtbare resultaat bij mijn kraaienpootjes. Geweldig!
Farida schreef op mei 16, 2016 om 10:04 am:
Ik kom al jaren lang bij Meltem, ook wanneer ze vanuit huis werkte en ben erg tevreden! Ik kwam eerst alleen voor mijn wenkbrauwen maar laat steeds meer doen door haar. Ze is erg goed in haar werk en geeft elke klant persoonlijke aandacht. Ze heeft altijd goede tips voor je, en ze adviseert oprecht en niet om meer geld uit je te halen. Ze helpt je juist om te bezuinigen. Erg tevreden met Meltem. Ben blij dat ik bij haar terecht kwam en zal altijd blijven komen!
Miranda schreef op mei 7, 2016 om 8:21 pm:
Ik ben ontzettend blij met je Meltem. Je bent een toffe meid en je leverd echt goed werk!
Esos schreef op april 13, 2016 om 10:19 am:
Ik kom nu voor meerdere behandelingen. Van IPL tot fruitzuurbehandeling. Mijn eerste fruitzuurbehandeling werpt na één keer al haar vruchten af. Mijn huid straalt weer en ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak! Prijs is zeer gunstig tov andere salons. Kwaliteit is zeer goed en haar deskundigheid is groot. Als je nog zoekende bent naar een geschikte salon, zoek niet verder 🙂
Suzan schreef op maart 26, 2016 om 4:38 pm:
Ik ben enorm tevreden over Meltem en haar leuke,gezellige,knusse beautysalon! Het is een aanrader voor iedereen-man en vrouw! Vertrouwd, gezellig en een koopje vergeleken met bijna alle andere beautysalons! Meltem, ga zo door! ??
Lady schreef op maart 24, 2016 om 11:15 pm:
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik tot nu toe heb gehaald. Meltem is een erg kundige vrouw, ze luisterd naar de wensen en adviseerd als een professional de beste mogelijkheden. Ik heb haar helemaal in vertrouwen genomen. Ben eerder bij een aantal dermatologen geweest maar ben nooit naar tevredenheid geholpen. Liep al sinds mijn 16 de met acné rond en was de hoop bijna nabij totdat ik in een winkel haar flyer zag liggen. Ik heb een poging gewaagd door haar te bellen en alleen al tijdens ons telefonisch gesprek wist ik mijn adres gevonden te hebben. Ze kwam heel vertrouwelijk over was erg vriendelijk en wat me het meest opviel was dat ze me helemaal begreep. Die dag kreeg ik mijn vragen beantwoord wat voorheen niet zo was. Eenmaal in de salon aangekomen begreep ik pas echt wat het was. Meltem is niet commercieel, ze biedt iedereen een kans, denkt aan de budget van anderen en voltooid haar werk met onvoorwaardelijke vertrouwen en liefde. Haar salon lijkt net een onderdeel van een huis, heel gezellig en knus, waardoor je op je gemak bent en er heel gelukkig van wordt. Zelfs mijn woonkamer is niet eens zo gezellig:) Ze biedt veel aan en kan het allemaal in haar eentje aan. Ben bijvoorbeeld nog nooit aan mijn benen in tien minuten geharst? Ga zo door want juist ik wil nooit meer naar een ander!!
Nuray schreef op maart 23, 2016 om 7:20 pm:
Super gezellig, beste service en weer uitkijken naar een volgende afspraak. Voor mij geen andere salon meer, Meltem is de beste ☺️
Monah schreef op maart 23, 2016 om 6:37 pm:
Wat wenst een persoon nog meer dan verwelkomd worden in een warme bad? No dat heb ik dus meegemaakt. Bij beautysalon Meltem voel je je gelijk welkom en thuis. Na de eerste behandeling ben ik inmiddels verslaafd en kom ik maandelijks voor meerdere behandelingen. Ik word altijd met goede zorg behandeld en verlaat de salon ook met meer dan een verzadigd gevoel. Ik raad iedereen aan deze salon als schoonheidsspecialiste te kiezen. Eenmaal geweest nooit meer een ander. Ga zo door!