GEZICHT/WIMPERS/WENKBRAUWEN

Bij Beautysalon Meltem kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen tegen zeer scherpe prijzen. In deze salon wordt er gewerkt met natuurlijke producten zoals de Hyaluronzuur en nog meer, allen afgestemd op de huidtype!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Het wordt geproduceerd om de gewrichten in ons lichaam goed gesmeerd te houden. We kunnen het zien als een bouwsteen van ons lichaam. Het komt ook voor in de huid en in ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Het is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Tijdens iedere gezichtsbehandeling wordt er Hyaluronzuur gebruikt als werkstof.

In de meeste salons wordt voorafgaand aan een behandeling een huidanalyse gemaakt, de wensen worden besproken en wordt er een behandelplan opgesteld.

Bij Beautysalon Meltem gaat dat anders. Een huidanalyse wordt gemaakt tijdens de behandeling zelf. In de meeste gevallen kent de klant geen raad met haar of zijn huid vandaar een bezoek aan een schoonheidssalon. Het is dus zeer belangrijk om aan de huid van de klant te kunnen voelen, dat gaat het beste tijdens de behandeling zelf. Aangezien de huid allereerst een oppervlakte reiniging moet krijgen is het de ideale moment om met de analyse te beginnen, en zodoende te kunnen weten wat de huid van de klant staat te wachten. Op deze manier zal de behandelingsduur niet ingekort worden vanwege een voorafgaande analyse en stappenplan, maar zal deze samen met de behandeling plaatsvinden.

Ook krijgt u een vrijblijvend advies mee over het meest geschikte producten en behandelingen voor uzelf.