DERMATUDE META THERAPIE

meta foto 2

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één -100% natuurlijke!- unieke methode voor:

√ Huidverjonging
√ Huidverbetering
√ Hydrateren
√ Herstellen

Nieuwe behandeling voor huidverjonging!

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, alcohol en roken.
Activeer het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid.

Bij de Dermatude Meta Therapy behandeling worden er met een speciale naaldmodule met 18 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude Meta Therapy behandeling heeft een dubbele werking, het herstel mechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen noemen we Subjectables, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Behandeling van diepe en oppervlakkige rimpels

Naast de behandelingen voor het gehele gezicht, hals of decolleté, is er ook een mogelijkheid om elke afzonderlijke rimpel te behandelen. Hiervoor wordt er een naaldmodule met 7 of 9 naalden gebruikt. De huid vult de rimpel van binnenuit op waardoor de rimpel vlakker wordt, dit is een natuurlijk herstelproces van de huid zelf. Er worden dus geen fillers ingespoten. De huid zal na de behandeling rode lijnen vertonen. Deze zijn vrijwel na 3 dagen zo goed als verdwenen. Na een dag kan je al make-up gebruiken.

Een stevige, stralende, jongere uitstraling

Met de Dermatude Meta Therapy wordt de huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Hoe vaak moet deze behandeling?

U kunt kiezen voor een kuur uit 4 of 8 behandelingen. Met een kuur van 8 behandelingen behaald u een optimale resultaat.

Een Dermatude Meta Therapy behandeling wordt gestart met een kuur van 4 behandelingen één behandeling om de week. Kiest u voor een kuur van 8 behandelingen dan bouwen we af naar nogmaals 4 behandelingen 1 behandeling per 2 weken en daarna 1 behandeling per 2 tot 3 maanden om het resultaat te behouden.

Door de behandeling is de huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor je een nog beter resultaat bereikt. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om een op jouw huid afgestemde crème thuis te gebruiken, zo haal je meer uit de behandeling!

meta therapy foto1